Europa Conference League

Οι πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν είναι… μαζί τους!

Σύμφωνα με το Euro Club Index οι πιθανότητες πρόκρισης γέρνουν υπέρ των αντιπάλων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται σήμερα στη μάχη της πρόκρισης, αντιμετωπίζοντας Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα για τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Europa Conference League.

Το Euro Club Index, το οποίο ασχολείται με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιθανότητες πρόκρισης της εκάστοτε ομάδας σε κάθε ζευγάρι. Και οι εκτιμήσεις της ιστοσελίδας δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τους δύο ελληνικούς συλλόγους, αφού οι πιθανότητες δείχνουν να μην είναι μαζί τους.

Αρχικά, στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Φενέρχμπατσε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 32.5% πιθανότητες πρόκρισης, με το ποσοστό των Τούρκων να φτάνει στο 67.5%.

Την ίδια ώρα σε αυτό του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, οι «ασπρόμαυροι» έχουν υψηλότερο ποσοστό από τον Ολυμπιακό, αλλά τοποθετούνται και πάλι σε μειονεκτική θέση. Διότι τους δίνεται ως ποσοστό πιθανοτήτων για πρόκριση το 45%, ενώ οι Βέλγοι έχουν 55%.\

Βέβαια, θα θυμάται κανείς πως μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός ειχε πιθανότητες πρόκρισης 2% αλλά όλα αυτά ήρθαν… τούμπα μετά το εμφατικό 6-1 στη ρεβάνς που χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ και ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ρίχνοντας στο… καναβάτσο όσους μιλούσαν για ελάχιστες, επίσης, πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x